PedagógusoknakÉlménypedagógia módszerek képzés

egy rózsaszín ruhás kislány buborékokkal játszik
Az EFOP-3.3.6-17-2017-00002 projekt részeként a Székesfehérvári Természettudományi Élményközpontban kidolgozott élménypedagógia tematikák, módszerek továbbadása céljából az érdeklődő fizika, kémia, biológia, matematika, földrajz és más szaktanároknak továbbképzést szervezünk. A képzés 20 órás, címe: „Élménypedagógiai módszerek a természettudományi élményközpontban”, a 2013. évi LXXVII. törvény a felnőttképzésről (Fktv) jogszabályban meghatározott “D” képzési kör alá tartozó. A képzésekre várhatóan 2018/2019-es tanév tavaszi és a 2019/2020-as tanév őszi félévében kerül sor.

Műhelykonferenciák

A természettudományos tárgyak helyzetéről, a kapcsolódó kompetenciafejlesztésről, az élménypedagógia helyzetéről, a képzés és az ipar kapcsolatáról, az előttünk álló kihívásokról, a duális képzés eredményeiről és a STEM témakörök tanításának új módszereiről rendszeresen műhelykonferenciákat szervez a Titkok Háza Tudományos Élményközpont. Keresse célzott felhívásainkat!
Konferencia előadás a pulpitus mögött

Titkok Háza családi nap

kezek színes puzzle darabokat illesztenek össze
Rendszeres családi napokat szervezünk a tudományos élményközpontban, amikor a tanulók mellett a szüleiket is várjuk egy-egy kiemelt hétvégi rendezvénnyel. A családi napon élményfoglalkozások, családi vetélkedők, ismeretterjesztő előadásokat várják a vendégeket. Logikai és fejlesztő játékokkal ismerkedhetnek a látogatók, ki lehet próbálni az élményközpont eszközeit, a legkisebbeket természettudományos játszóház várja.