TámogatóinkSzéchenyi 2020 Program

{img-desc}
A Titkok Háza Tudományos Élményközpontban folyó munka alapját az EFOP-3.3.6-17-2017-00002 számú, „Természettudományos élményközpont létrehozása Székesfehérváron” című pályázati program teszi lehetővé, melyet az Európai Unió támogat Magyarország társfinanszírozásával. A pályázatot megvalósító konzorcium az Echo Innovációs Műhely Közhasznú Egyesület és az Óbudai Egyetem, a projekt időszak 2018.01.01. – 2020.12.31., a megítélt támogatás: 436.123.937 Ft.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata

A Titkok Háza Tudományos Élményközpont Székesfehérváron a korábbi Technika Házában került kialakításra, ahol nagy hagyománya volt műszaki és természettudományi orientációs és ismeretterjesztő munkának. Az épületben a 300 négyzetméternyi területet az élményközpont céljaira térítésmentesen biztosítja Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata valamint a Széphő Zrt.
{img-desc}

Fehérvár Rendezvényközpont Nonprofit Kft.

{img-desc}
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése határozata alapján a Fehérvár Rendezvényközpont Nonprofit Kft. üzemelteti a Fehérvári Civil Központot, mely épület ad helyet a Titkok Háza Tudományos Élményközpontnak is. Fehérvár Rendezvényközpont Nonprofit Kft. saját forrásból modernizálta többek közt az élményközpont világítási rendszerét, informatikai hálózatát, padlózatát, videorendszerét.

Harman Becker Kft.

A Harman Becker Kft., az Echo Innovációs Műhely és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar együttműködésének köszönhetően indult el a Titkok Háza Tudományos Élményközpont HARMAN Tehetségprogram. A vállalat 5 millió forint értékben támogatja a műszaki pályaorientációt segítő foglalkozásokat, ahol a diákok megismerkedhetnek az elektronika csodáival és szakképzett oktató segítségével építhetnek saját hangszórót.
{img-desc}

Helyi Érték Közéleti Magazin

{img-desc}
A Helyi Érték Közéleti Magazin hirdetési felületet biztosít, illetve több alkalommal is jelentett meg cikket élményközpontunkról. Egy állandó médiafelület Titkok Háza Tudományos Élményközpont számára.

Prosperis Alba Kutatóközpont

A Prosperis Alba Kutatóközpont a Titkok Háza Tudományos Élményközpont kutató partnere. Segédkezett már többek között közös oktató videók készítésében, kutatásokban és konferenciák szervezésében is.
{img-desc}